tisdag 10 augusti 2010

En liten tjuvkik....

Hej!
Hoppas ni har det bra. Här jobbas det för fullt med allt som ska fixas inför morgondagen när vi öppnar butiken igen. Jag tänkte ge Er ett litet smakprov på alla härliga varor som har kommit/kommer under denna veckan.Graphic 45 nya Halloween serie är helt underbar! Den har redan kommit och finns i butiken. Under v. 32 kör vi NyÖppningserbjudande på allt från Graphic45, papper 8:-/st (ord.10:-) och tags 12:-/st (ord.15:-)
Några härliga färger av Glimmer Mist kommer i morgon Onsdag till butiken. Dessa kostar 69:-/st. Perfekt att använda när man vill ha lite extra lyster och glitter på sina alster. Metall i olika sorters dekorationer har vi gott om! Här finns massor att välja bland och ännu mer kommer i slutet av veckan.
Vi är kända för att ha ett stort utbud av olika sorters blommor. I slutet av veckan kommer påfyllning av massor av blommor till kanonpriser!!

Vi har även fått påfyllt med bla enfärgat papper Nu endast 3,50/st (ord.4:-), EZ mount 39:-/st, Distressdynor 49:-/st. Mycket Tim Holtz produkter finns också i vår butik och mycket, mycket mer! Saknar Du något, säg bara till så försöker vi att uppfylla Din önskan!
Även en hel del nya Magnolia stämplar är på väg och jag hoppas att de hinner komma hem lagom till Uddevalla Mässan den 28 augusti.

Välkomna till CountryScrap!!
SusanneInga kommentarer: