Om oss

Företaget startade våren 2010 efter att vår gamla butik "Scrap & Gift Corner" varit nedlagd i ett par år. Vi tillhandahåller material till Scrapbooking och korttillverkning, presenter och interiör artiklar i lantlig stil, nostalgiprodukter och mathantverk. Vi anordnar även kurser inom scrapbooking och korttillverkning, har workshops och scrappträffar samt deltager på så många scrappmässor vi kan.

Vi utökar ständigt vårt sortiment och försöker att ha både kända märken/produkter samt varor som inte alla andra har och som gör vår butik så speciell.

Vi som driver butiken heter Anna och Susanne. Anna går andra året på gymnasiet och arbetar i butiken på eftermiddagarna samt helger och lov. Hon älskar att pyssla och började tidigt att scrappa. Ni som besökte vår gamla butik träffade säkert Anna redan då eftersom hon alltid hjälpt mig med allt pyssel. Jag, Susanne, började min scrapkarriär i mitten av 90-talet efter att en kusin till mig i USA involverat mig i denna underbara hobby. Långa perioder i mitt liv har jag även kört lastbil kors och tvärs vilket är en annan stor passion jag har här i livet. Lite olika men va sjutton ;) Jag har tre barn och föder även upp Shetlandsponnier hemma på gården.

Vårt mål med CountryScrap är att erbjuda ett brett sortiment av produkter av god kvalité men även till humana priser. Alla ska ha råd att scrappa tycker vi! Det är ju så otroligt kul!

Har Ni några frågor, tips eller idéer är Ni alltid välkomna att höra av Er. Vi är jätte tacksam för alla Era tankar som vi kan ha nytta av när vi ska göra denna butik så bra som möjligt för Era behov. Maila oss gärna på countryscrap@telia.com
Öppet tider i butiken:
Mån-Fre 11-18 Lör 11-14,  Webbutiken har alltid öppet!
Besöksadress: Trädgårdsgatan 4, 45131 Uddevalla   Karta

Varmt Välkomna till oss!
Anna, Sandy & Susanne
www.countryscrap.se