onsdag 4 augusti 2010

Nyöppning i augusti!!

Hej!

Nu är vi i full gång igen efter ett välförtjänt sommaruppehåll. Vi har organiserat om en hel del i butiken och kommer nu hädanefter endast att ha en fysisk butik. Öppettiderna är fr om v.32 ons-fre 14-18 och lör 11-13

Butiken hittar Du i Stenshult mellan Uddevalla och Trollhättan. Se vägbeskrivning längre ner.

Kursprogrammet för hösten är klart och går bra att hämtas i butiken eller så skickar vi det till Dig om Du hellre vill det.

Lördag 28 augusti hittar Du oss på ScrapMaraton i Uddevalla. Vi kommer då att hålla till i Folkets Hus i Uddevalla.

Massor av nya, härliga varor är på väg hem över Atlanten och jag jobbar för fullt med olika inspirations alster som Du senare kan se här i bloggen och även titta närmare på i butiken.

Nytt för i höst är att vi bjuder alla våra kunder på hembakad kaka och Kaffe/Te/Saft när Du besöker oss!! Du kommer även att kunna betala med kort i butiken samt på mässan.

Lite rörigt kommer butiken att vara i början av hösten och vi ber om överseende med det eftersom vi kommer att påbörja den stora ombyggnaden i mitten av augusti, men som plåster på såren kommer vi att ha olika veckoerbjudanden som Du bara inte kan missa!!

Så här hittar Du till oss:

Från Uddevalla: Kör Sigelhultsvägen förbi Äsperöd och brukshundsklubben. Efter ca 10km sväng höger mot Ljungskile. Kör ca 1km därefter se skylt.

Från E6/Lerbo motet: Sväng av Lerbo motet mot Uddevalla söder. Tag av Bratteröds motet och kör vänster mot Utby. Fortsätt ca 5km sväng vänster mot Stenshult. Kör därefter ca 3,5km se sedan skylt.

Från Trollhättan/Vänersborg: Kör 44an mot Uddevalla. Tag av vid avfart Väne-Ryr/Stenshult. Fortsätt höger och sedan vänster mot Stenshult. Kör därefter ca 10km mot Stenshult/Ljungskile därefter se skylt.

Hittar Du inte? Ring 0768-481222 så hjälper vi Dig

Varmt Välkomna till CountryScrap önskar Susanne med familj!

3 kommentarer:

Ida sa...

Åhh va roligt att du drar igång igen! Och supertoppen att du ska ta kort i butiken nu ;-) *hihi*
Kram
Ida/ Tatoo Rosen

Anonym sa...

Jag trodde att du hade stängt för alltid. Jättekul att få komma till dig igen!

I ett hus vid vägens slut... sa...

Åh vad kul! Jag kommer idag onsdag!!!! Jättebra med kort i butiken !Fika, aldrig fel!!

Lycka till med nyöppningen!

Mvh Sofia/ Munkedal