tisdag 8 mars 2011

Semeldagen!

Idag har det nog slunkit ner och annan semla i landet. Själv tillhör jag gruppen av hetväggs-fantaster, som anser att bästa sättet att äta en semla är med varm mjölk och lite kanel mmmmmums va' gott.

Alla papper i den här Lo:n har ruggade och chalkade kanter, för att få ett slitet och fint utseende. På ett ställe har jag rivit upp en lite större reva i det mönstrade pappret från Graphic 45 "Key to My Heart", och sen fyllt det med snow effect från DecoArt så att det skall likna grädde som väller ut. På vänster sida har jag delat en stor metalldekoration i 2 delar och satt de så det ser ut som det skulle vara ett bokomslag. I nedre delen har jag satt en vacker och skir spets.

Eftersom semlor är maffiga godsaker, så var ju blomsterdekorationerna också tvungna att vara det. Så här har jag använt 4 olika sorters rosmodeller samt blad och bundit ihop dem i en stor halvmåne.

Här sitter en matchande blomsterbukett av blandande rosor. Under fotot på semlorna, sticker ett fint tårtpapper fram, som jag har sprayat Glimmer Mist: Pearl, Bronze och Coffe Shop.

En tag som har dekorerats med snow effect, och en swirls från Tim Holtz som först har målats med Distress crackle paint "Picket fence" , och en underbart fin orange blomma från Prima.
Hälsningar Ulrica

3 kommentarer:

Sickan sa...

vad tjusigt och "gräddigt" kort! :)

Ha det bra!

Jennika sa...

Det var läckert!!!
Kram, J

Anna Pittepot sa...

ÅÅ så fin!
Blev ju inte alls sugen på semlor nu.. nä. nä hahah

/ anna