söndag 26 juni 2011

Snart ny vecka....

Hej!
Oj vad tiden springer iväg just nu! Det är ju nu man vill att det ska gå sakta så man bara kan njuta av sommaren men icke....
Som Ni märkt så har det varit väldigt dåligt uppdaterat här i bloggen, men nu kör vi så det ryker igen. Flera nya Gäst-Dt´s är på gång och Ni kommer att få Era paket denna veckan som kommer. Håller på att packa dem för fullt ;) Sen blir det att vänta med spänning på att se vad de hittar på.
Jag hoppas också att vi kan få klart all information angående workshopen 3-4 september med Ingvild Bolme. Massor av anmälningar har kommit in och det är verkligen jättekul!!
Snart 20 000 besökare här i bloggen också!! Tänk va kul att så många kikar förbi här hos oss! Det ska vi självklart fira med en bloggcandy! Jag lägger ut en bild på allt "godis" så fort besöksantalet överstiger 20 000 och då är Ni välkomna att vara med i utlottningen av den.
Tills vidare har vi bara öppet den fysiska butiken på fredagar 14-18 och då är Ni varmt välkomna. Vill Du hellre komma en annan tid så är det bara att höra av sig så öppnar vi. Inga problem alls! Efter semestern kommer här att ske en del förrändringar, men jag vill inte avslöja för mycket i dagsläget.
Massor av varor har kommit in till butiken och ännu mer är på väg!
Välkomna in till CountryScrap
Susanne & Anna

1 kommentar:

Ida sa...

Ohh va roligt! Jag måste komma upp nån dag oxå :-)
Kram