tisdag 16 augusti 2011

Ny GDT med klet och kladd

Under september skulle jag få den stora äran att gästa lite här på CountryScrap och det tycker jag ska bli så roligt. Och jag fick hem ett så fint, välfyllt och inspirerande paket så jag satte igång direkt. Och jag fick även "tjuvstarta" här på bloggen så då gör jag det ;)

Vem är jag då? Enkelt summerat så är jag en scrappberoende, imorgon 33 årig tjej från Östergötland.
Min blogg finns på adressen http://kattizscrapp.blogspot.com/ och på forum hittar ni mig som Kattiz78.


Jag bor själv med mina två katter i ett mindre hur i Ljungsbro men på helgerna kommer pojkvännen så då blir det inte lika mycket scrappat ;) Arbetar gör jag på Cloetta och som deltidsbrandman. Och fritiden går åt till träning och just nu, läsning för att ta lastbilskörkortet så jag får köra brandbilen ;)

Jag har scrappat sedan julen 2009 då jag testade på några kit från Creative Club och sedan dess är jag fast. Idag har jag inrett ett eget scraprum där jag oftast sitter minst en gång om dagen om det så är några projekt jag jobbar på eller bara vill klappa på några nya papper eller stämplar... ha ha ha.

Jag vet inte om jag har "en egen stil" ännu då jag gärna testar nytt men mycket Kenny K blir det ju, det kan inte förnekas. (Finns det nåt som heter stampoholic så kan ni skriva upp mig på den listan för jag har sedan länge tappat räkningen på hur många stämplar jag äger... ha ha ha.)
Just nu är jag inne i en period av "klet och kladd" vilket ni kommer att se på dagens layout ;)

Grundet är ett vanligt vitt Cardstock som jag sprayade och stänkte distress reink, utblandat med vatten och perfect pearls, på. En kakservet färgade jag in med distress och veckade ihop lite. Pappret i bakgrunden kommer från Graphic 45 serie Communique Collection och boksidan har jag rivit ur en riktigt gammal bok jag har köpt på loppis :)


Jag gillar metalkänsla på layouter och vad passar då bättre än dessa snygga metallblommor med en liten gul rhineston i mitten.


Dessa ursnygga blad gillar jag.


På de större färgfläckarna har jag haft glossy Accent på för att få känslan av blöt färg. Och blommorna har jag färgat in med lite grön distressmist.


Texten stansade jag ut och färgade in lite innan jag kletade på Crackle Accent.


Det var allt för mig idag men jag återkommer nästa tisdag igen.
På återseende, hoppas jag ;)

Kram
7 kommentarer:

Stephi sa...

Stirrar och beundrar! Snyggt och häftigt!

Sandra sa...

Jättehäftig LO!!! Så mycket att titta på! :)
Underbart!!

Linas sa...

Snyggt!

Mummylade sa...

superhäftig!!!

Anonym sa...

Den här LO är min favorit av dina LO. Supersnygg! Och jag kommer definitivt testa glossylack på stora mist fläckar. Det var riktigt fint. Dessutom blev jag förälskad i metallbladen.

snojbi sa...

Ahhh den är ju bara såååå snygg

Carina sa...

Läcker!