fredag 8 april 2011

Många lager i brunt

Hejsan!

Äntligen fredag igen och en hel helg med ledighet och vila väntar innan vardagens slit och släp åter sätter igång. Förhoppningsvis blir det också en del tid över till scrappande. Denna gång tänkte jag inspirera med en layout där ett foto på min mormor får vara i centrum. 

Basen är mörkbrun cardstock, som jag även har använt som fotomatta under porträttet. Därefter har jag använt Primas vackra papper från serien Reflection. Arket Meadowlark har en vacker ram, som jag klippte ut och använde som bakgrund. Baksidan av detta papper använde jag också bakom fotot. Därefter klippte jag itu arket Scribe och monterade ihop det så att mönstren i hörnen ramar in fotot från var sitt håll.


Alla kanter har jag färgat in med Vintage Photo, rivit och sedan haft på kopparfärgat glitterlim. Namnskylten klippte jag ut från arket Scribe och namnet är skrivet med datorn. Jag monterade namnskylten med 3D kuddar för att få lite höjd på den. Bakom den satte jag också en swirl, som färgats in med olika bruna distresser och sedan målats med glitterlimmet.


Jag delade ett ovalt metallornament i två delar och satte dem i var sitt hörn. Jag använde också brunt pärlband som dekoration på layouten. Dels satte jag fast den i längre bitar. Dels klippte jag bandet i mindre delar och använde dem tillsammans med blommorna.


Blommorna jag använt är stora fina pappersrosor i brunt samt små brunvita rosor. Jag dekorerade blommorna med kopparfärgat glitterlim.

Ha en trevlig helg!
Vänliga hälsningar
Rosemarie

4 kommentarer:

Ann-Charlotte's blogg sa...

Vilken underbar LO, gillar ditt monokromatiska kort med alla blommor och dekororationer, fint med glitterlim det blir aldrig fel ;-)
Ha en fin helg! / Kram

Vaktmästarn sa...

Kan bara instämma med föregående kommentator. Fantastiskt snyggt resultat med så få färger!

Kram, Outi

Kattiz sa...

Jättefin layout! Älskar kayouter där det är mycket att titta på, och upptäcka nytt hela tiden!
Underbar!
Kram Kattiz

Milo Lilja sa...

Wow!!! Skitsnygg!!! Härliga detaljer och fina färger.
kram Milo