måndag 25 juli 2011

Bokomslag

Så var det måndag igen och mitt sista inlägg hos Countryscrap för den här perioden. Det har varit otroligt roligt och utvecklande att få vara gästdesigner åt Countryscrap, och jag hoppas att det varit givande även för dig som brukar titta in här.

Idag tänkte jag visa ett bokomslag som så småningom ska sättas ihop till en hel bok. Jag har gjort fram- och baksidan av ljusgrått cs och Primas Moulin Rouge Collection "Celeste".Inuti baksidan finns en tag gömd. Tanken är att ägaren till boken kan skriva sitt namn och eventuellt något mera på den.Till tagen har jag använt samma grå cs och "Celeste"-pappret, som finns på omslaget. Själva namnetiketten är stansad ur baksidan av "Celeste", som är snyggt mörkgrå, och den randiga sidan av Primas Moulin Rouge "Blanche".Ovan ser ni framsidan och nedan en närbild på kvinnofiguren.På omslaget finns countryrosor med tyll och naturvita cherryblossoms, lila och cremefärgat satinband, samt cremefärgat organzaband. Några lila blingstenar hamnade där också.


Nu vill jag tacka tjejerna på Countryscrap för det förtroende jag fick att skapa för firman och gästa den här bloggen. Jättestort tack också till dig som tittat in här, och till alla er som lämnat så rara kommentarer. Hoppas vi ses igen!

Stora kramen!
Outi

4 kommentarer:

snojbi sa...

Wow sååå snyggt.
Kul med tagen bak i boken

Mummylade sa...

genomtänkt och jättesnyggt

Stephi sa...

vad fin den blev, snyggt med tagen och blommorna :)

Trish and Treasure sa...

Beautiful!