fredag 1 juli 2011

En anteckningsbok får en ny yta. & Kurs!

Tänk vad många såna man har liggande. Ett block man köpt billigt eller tänkt till något särskilt, men så blir det bara ett par sidor skrivna? Istället för att slänga dem, eftersom man säkert tröttnat på dess utsida också, kan man lätt göra collage på dem.

Papper som man tycker om, blanda gärna fina scrapbookpapper med tidningsurklipp, foton, servetter osv, och fäst med flytande lim. Det finns även speciella mer tunnflytande lim att köpa som man öven kan stryka över alltsammans. Men här valde jag att bara använda glace ( som bli som ett lack) över det som var mer utstickande, tex blommorna. Och nej, det är inte särskilt praktiskt att ha utstickande, knöliga dekorationer på en anteckningsbok, eller i almanacka som det i detta fallet blev, som man ska ha med sig i väskan överallt. Men det är som med högklackat, ibland får fåfängan vinna över det praktiska! (och det finns ju alltid mer glace, eller hur? )

Jag har bla. använt papper från Graphic45 och 7 gypsies, stämplat med Primas stämpel, en blandad kompott av små blommor, blad, alfabetsstickers, öljetter och fäst med glace eller gluedots.Kedjan kommer från ett gammalt armband jag ändå inte använde. Klockvisarna är från TimHoltz.
Vet ni vad, detta ska vi såklart ha en kurs/ workshop med! Datum kommer snart, men anmäl gärna intresse här! Tack för titten, kram /Sandy

3 kommentarer:

Vaktmästarn sa...

Så otroligt läckert!!! Snyggaste anteckningsboken :) Tror jag har några såna där gamla inköp liggande någonstans... vänta bara till semestern börjar, då jä...!

Kram, Outi
http://pappersgalen.blogspot.com

bonnmoran sa...

Kursintresserad! :-)

Anonym sa...

-Outi: Tack!! Och va kul om du hittar de där anteckningsböckerna, bara på dom! *skratt*
-Bonnmoran: Vad kul!!!! :))
Kram/ Sandy