måndag 11 juli 2011

Det blev en bok...

Nu är det måndag igen och jag är så glad, för det innebär att det är min tur att visa upp ett nytt projekt här hos Countryscrap. I helgen har många timmar tillbringats i pysselrummet, för det här projektet tog ganska mycket tid. Av de härliga mönstrade pappren som låg i mitt DT-paket valde jag ut ett par som fick bli en bok.

Både fram- och baksidan består av grå cardstock och ett papper från Quick Quotes Paper "Damsel in Distress". Det är mönstrat med både fjärilar och noter och har en svag anstrykning av blekgult i allt det gråa.


På framsidan är boken dekorerad med rosetter i svart satin och röd organza. Så några underbara blommor, två countryros med tyll och en naturvit cherry blossom.


En oemotståndlig, stor swirl med blingstenar i både svart och klara rhinestones. Swirlen kommer från Prima. Jag har klippt av swirlen och bara använt en del av den, för den var längre än boksidan. Det finns ett antal underbara Prima-swirls hos Countryscrap. Svårt att välja :)


Inuti boken är de flesta sidorna av vanligt vitt papper, men här och där satte jag in några sidor mönstrat papper. Det här ljusa pappret med fjärilar och trollsländor är Primas Botanical Collection "True Words". Att sätta in några mönstrade bitar på några ställen är också ett kul sätt att använda bitar som blivit över från andra projekt.


Här syns både fram- och baksida på boken. Det som inte syns är att jag använt en Gelly Roll Clear Star-penna på flera ställen. Dels har jag ritat med den längs ytterkanterna, dels fyllt i detaljer på fjärilarna.


Kom ihåg att Countryscrap just nu har 50% rabatt på mönstrade 12'x12'-papper. Tack för att du tittade in här idag!

Stora kramen!
Outi

6 kommentarer:

Anonym sa...

This is simply beautiful, and the details are amazing! You are so clever girl!

snojbi sa...

Wow vilken snygg bok

annkan sa...

En superfin bok!!

Lena B E sa...

OMG såå snyggt, boken är superfin!! :)

Rosen sa...

Wow, vilken fin bok du har gjort och så fint att lägga in ett par sidor med mönsterpapper i själva boken också.
Kram
Rosemarie

Kluringen sa...

Kanonfin!!!!

Kram, Jenny