fredag 11 februari 2011

Altrat tittskåp/låda!

Inspirerad av de otroligt häftiga "tittskåp"/lådor som bland annat Tim Holtz gjort så populärt nu att scrappa, var jag ju bara tvungen att testa på detta själv. Ett härligt sätt att få använda mycket dekorationer och framhäva en eller flera bilder till ett minne att ha på väggen eller på en hylla! Liknande hyllor/skåp är på väg till butiken! Jag tyckte att mammas katt Bamselina som "fågelskådare" passade utmärkt därinne... ;)


Här har jag använt en blandad kompott av blommorna bland annat Athena, små rosor, petunia och Cherry Blossom, och även metallblomman. Den snygga fotoremsan från Tim Holtz är jag officiellt missbrukare av. ( ps papper under remsan, som från början är genomskinlig, fäster lätt med Glossy accent, det blir helt genomskinligt och håller även dekorationer som blommor osv jättebra, sitter som berget!)

Detta fönster var jag såklart tvungen att prova att göra efter att ha sett Ingvild Bolmes altrade hjärta och jag tyckte faktiskt det blev riktigt häftigt! Pappret med burar och fönster är Favorite birds of Feather, fågeln jag satte dit är dock en annan, som jag inte vet vart den kommer ifrån.

Vita blommor (som den bakom klockan här) är enkla att göra roligare med lite distresser och stämplar.
Kortet på Bamselina, den sötsaken.

Bannern är utklippt ur detta papper . Alfabetstickersen minns jag tyvärr inte vart de kommer ifrån, men detta och detta som finns i butiken är liknande.


Alice i underlandet-katten är utklippt härifrån...

Många småbitar av papper är från Tim Holtz stack sesonal , men bakgrundspappret som är här på ena sidan Bo Bunnys Cambridge post, text som syns svagt under är ju så snyggt...
Annat jag använt är bland annat akrylfärg, spets och band, brads och givetvis massor av Distress inks.

Jag vill bara påminna om att kursprogrammet är på väg ;) men jag kan skvallra att en kurs väldigt liknande detta projekt, nämligen att altra en canvas kommer den 7 mars! Allt material kommer att ingå, allt du behöver ha med dig är ett foto. Kursen kommer ta ca 2 timmar, kosta 200kr och såklart fikar vi också. Hoppas vi ses, för det här var jättekul!

Tack för titten,
Kram/Sandy

6 kommentarer:

bonnmoran sa...

Jättefint!!!

Vaktmästarn sa...

Underbart tittskåp! Så många härliga detaljer och huvudpersonen Bamselina är fantastisk på bilden!!!

Kram, Outi

malin sa...

Ljuvligt!! Vill ha.....

daniela forsberg sa...

sv: ingen orsak och tack ska du ha! hoppas dagen varit bra! puss

Stephi sa...

vilket tittskåp! Så många underbara detaljer. WOW!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Tack snälla ni för de snälla orden!! Vad glad jag blir! *ler stort*
Kram på er *** /Sandy