tisdag 1 februari 2011

ScrapCafét flyttat & Ny Inspiration!

Hej!
Efter önskemål så är ScrapCafét flyttat till onsdagar 18.00 ojämna veckor. Anmäl senast dagen före om ni vill komma. Det är helt gratis, ta bara med er det ni vill pyssla med.
Vår duktiga Sandy har varit i farten o gjort de här underbara korten för att ga Er lite inspiration så här lagom före Alla Hjärtans Dag och i Bröllopstider.
Som Ni säkert sett i webbutiken under "Kommer snart" så är det väldigt mycket roliga saker
på väg hem. Vi har inte hunnit lägga ut allt än, tänker då speciellt på alla härliga CHA nyheter som är på väg! Glöm inte att önska vad just Du vill ha i ett tidigare inlägg här i bloggen, en hemlig BlogCandy är vad Du då kan vinna som tack för Din kommentar!
Vi har även fått in jätte många helt otroligt fina bidrag till vår DT uttagning! Men än har Du chansen att vara med, så skicka gärna in 3 av dina bästa alster till oss så kanske det blir just Du som får chansen att visa upp din talang hos oss. Vi börjar så smått att skicka ut DT-paket denna veckan till Er som blir uttagna. Men misströsta inte om det dröjer innan just Du får ett paket från oss, Ni är många som ska ha....

Ha nu en riktigt bra dag! Perfekt pysselväder här i alla fall - blåst o regn....
Kram
Susanne, Anna & Sandy

3 kommentarer:

Tant Animalia sa...

Helt ljuvliga!!!!!!'Älskar bröllopskortet!

Sickan sa...

Så fina dom var! Kul att se och bli inspirerad av!

Mia sa...

Oj! Kombinationen tårtpapper och fjärilar, mums!